Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Dostupný Thunderbird 3.0.4 a balík SeaMonkey 2.0.4

Thunderbird 3 Mozilla Messaging dnes uvoľnila aktualizáciu novej generácie e-mailového klienta Thunderbird 3. Aktuálna verzia nesie označenie Thunderbird 3.0.4 a obsahuje niekoľko zmien a opráv, ktoré zvyšujú stabilitu a bezpečnosť programu. Kompletný zoznam zmien nájdete v oficiálnych poznámkach k vydaniu.

Kde nájdem túto verziu?

Verziu 3.0.4 je možné nainštalovať cez zabudovaný aktualizačný mechanizmus programu, kompletné inštalačné balíky sú dostupné v 50 jazykových mutáciách vrátane slovenskej.

Verzia 3.0.4:

Ostatné jazykové verzie nájdete na stránke www.mozillamessaging.com.

 

SeaMonkey 2.0.4

SeaMonkey 2 Vývojári balíka internetových aplikácií SeaMonkey sprístupnili aktualizáciu aktuálnej generácie balíka na verziu 2.0.4. Nová verzia obsahuje opravy niekoľkých nájdených bezpečnostných chýb ako aj opravy zamerané na zvýšenie stability programu. Okrem toho opravuje problém s odosielaním súborov na servery FTP, opätovne funkčné sú aj jazykové balíky pre IRC klient ChatZilla, aktualizovaný bol pomocník programu. Kompletný zoznam zmien nájdete v oficiálnych poznámkach k vydaniu.

Kde nájdem verziu 2.0.4?

Kompletné inštalačné programy sú oficiálne dostupné v 22 jazykových mutáciách vrátane slovenskej.

Verzia 2.0.4:

Ostatné jazykové verzie nájdete na stránke www.seamonkey-project.org.

2 komentáre k príspevku “Dostupný Thunderbird 3.0.4 a balík SeaMonkey 2.0.4”

  1. R napísal:

    musim povedat ze som velmi sklamany po velmi dlhej dobe pouzivania aj prehliadaca aj mailoveho klienta…stale to pada…mrzne…neviem co na vyvoji robia…ale stale sa to zhorsuje…

  2. Jano napísal:

    Dobry den, narazil som na jeden problem, z adresara mailovych adries mam vytvorene skupiny, ked chcem zmazat zo skupiny nejaky kontakt a pouzijem “vyhladavanie”, neda sa zmazat, hoci tlacitko “odstranit” je povolene, musim zrusit vyhladavanie a najst kontakt rucne, az potom ho mozem odstranit, co je dost neprakticke a v starsej verzii tento problem nebol.

Komentáre sú uzavreté.