Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Mozilla opravila chybu vo Firefoxe

Firefox Mozilla dnes sprístupnila minoritnú aktualizáciu prehliadača Firefox na verziu 2.0.0.5. Nová verzia opravuje nedávno objavenú bezpečnostnú chybu, ktorá umožňovala pri použití kombinácie Internet Explorera a Firefoxu dostať do počítača škodlivý kód. Aktualizácie sú už dostupné cez zabudovaný aktualizačný mechanizmus, kompletné inštalačné programy nájdete na stránke Na stiahnutie. V krátkom čase bude dostupná aj aktualizácia e-mailového klienta Thunderbird.

8 komentárov k príspevku “Mozilla opravila chybu vo Firefoxe”

  1. lukas napísal:

    Nejde mi ta nova verzia 2.0.0.5.
    Spravte to lebo asi vybuchnem a odinštalujem ju!

  2. Vlado Valaštiak napísal:

    Exemplárny príklad toho, ako nemá vyzerať príspevok, v ktorom prispievateľ žiada o pomoc… Ak chceš, aby ti niekto pomohol, musíš popísať problém, “nejde mi nová verzia” naozaj nestačí. Jasnovidci nie sme. A presuň sa do fóra, tu na to nie je miesto.
    Ten výkričník na konci znamená, že sa nám vyhrážaš odinštalovaním Firefoxu? My ťa ho nútime používať? A to “spravte to”? Poradil by som ti správať sa trochu úctivejšie…

  3. SlovakSoft napísal:

    My nič “spraviť” nemôžeme. Program vydáva Mozilla.org, my len dodávame slovenský preklad. Ono ani nie je čo spraviť, lebo ak máte problém, ide čiste o individuálnu záležitosť vo vašom počítači. Môžeme vám poradiť to vyriešiť, ale treba konkrétnejší popis – najlepšie na našom fóre. A samozrejme, že aspoň s elementárnou slušnosťou.

  4. loafer napísal:

    mozilla je moderované…. opera je lepsia

  5. SlovakSoft napísal:

    loafer:
    Nech sa páči prejsť na opera.com a už sa nevracať… aspoň tu nebudem musieť moderovať vaše výrazy.

  6. Gabko napísal:

    Dobrý deň,
    zdravím mozilakov.
    Mam problem s tou novou verziou. Mrzne. Nacita stranku v pohode, ale ak su na nej neake linky a kliknem nan, tak zamrzne. Musim restart firefoxu a potom to ide. Cim to moze byt? Prosim radu na mail.
    Dakujem.

  7. SlovakSoft napísal:

    Gabko:
    Na e-mail radu nedostanete, lebo ste tu nenechali adresu. Ani by som ju na vašom mieste nenechával. Pozrite naše fórum, zaregistrujte sa tam a položte tam svoju otázku. Iste vám poradíme. Ak sa vám nechce registrovať, preštudujte si Tipy a návody, hlavne 50 odpovedí a štandardnú diagnostiku (hľadajte najmä núdzový režim a nový profil).

  8. veronika napísal:

    ja by som sa vas chcela opytat preco vzdy ked zapnem mozillu a chcem ist na pokec alebo na neaku inu stranku tak mi vzdy mozillu vypne a nikdy sa nemouem dostat na tu stranku, ktoru chcem ist. a stale sa mi to opakuje aj ked ju restartnem, prosim o radu

Komentáre sú uzavreté.