Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Vývojári projektu Calendar sprístupnili Sunbird 1.0 beta 1 a ukončili jeho vývoj

Logo SunbirdPo takmer troch mesiacoch od vydania poslednej verzie rozšírenia Lightning, ktoré integruje do e-mailových klientov Thunderbird a SeaMonkey funkciu kalendára, sa dnes dočkala novej verzie aj samostatná kalendárová aplikácia Mozilla Sunbird. Nová verzia nesie označenie  1.0b1 a prináša vyššiu stabilitu, zlepšenie výkonu a zníženie spotreby operačnej pamäte. Okrem toho bola vylepšená podpora štandardu CalDAV, pridaná bola možnosť definovať niekoľko upozornení na jednu udalosť. Kompletný zoznam zmien je možné nájsť v oficiálnych poznámkach k vydaniu verzie 1.0b1.

Vývojári projektu Calendar sprístupnením tejto verzie oficiálne ukončili vývoj samostatnej aplikácie Sunbird a svoje sily budú ďalej sústreďovať len na rozšírenie Lightning. Používateľom Sunbirdu preto do budúcnosti odporúčame nahradiť Sunbird kombináciou e-mailového klienta Thunderbird a rozšírenia Lightning.

Kde nájdem novú verziu?

Nové verzie oboch produktov sú dostupné cez ich zabudovaný aktualizačný mechanizmus, kompletné inštalačné balíky si môžete prevziať aj na našej stránke.

Verzia 1.0b1:

4 komentáre k príspevku “Vývojári projektu Calendar sprístupnili Sunbird 1.0 beta 1 a ukončili jeho vývoj”

  1. R napísal:

    musim povedat ze som velmi sklamany po velmi dlhej dobe pouzivania aj prehliadaca aj mailoveho klienta…stale to pada…mrzne…neviem co na vyvoji robia…ale stale sa to zhorsuje…

  2. Miro84S napísal:

    to bude asi tým, že produkty Mozilly sú stále komplikovanejšie….. chcelo by to asi návrat k jednoduchosti a tým možno aj k lepšej kvalite….

  3. Boris napísal:

    Ja som po 4 rokoch pouzivania presiel na google chrome, lebo v jednoduchosti je krasa a okrem toho mi firefox pride ako velmi spomaleny.. Mozno vyskusam este Firefox 4 ale to bude uz posledna sanca.

  4. Andrej napísal:

    Moji milí rýchlosť prehliadača záleží na troch veciach:
    1.Hlavná je rýchlosť počítača – ja mám malí ale ide perfektne
    2.Rýchlosť internetového spojenia / alebo webstránky
    3.Po dlhom používaní sa defragmentuje složka mozilli firefox na to je tu SpeedyFox 1.4.2

Komentáre sú uzavreté.