Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Mozilla Firefox 3.6 RC1 (aktualizované)

Firefox 3.6 beta Mozilla sprístupnila prvého kandidáta na vydanie novej generácie prehliadača Firefox, ktorý nesie označenie 3.6 RC1. Po niekoľkých testovacích verziách beta ide o ďalší krok k vydaniu finálnej verzie 3.6. Oproti poslednej verzii beta obsahuje zostava RC1 viac ako 70 zmien a opráv. Veľká väčšina opráv sa zameriava na zlepšenie stability prehliadača, jeho výkonu a takisto zrýchlenie štartu programu.

Viac informácii o tejto verzii nájdete v Mozilla Developer Center.

Ak sa pri testovaní zostavy RC1 nenájdu žiadne závažnejšie problémy, bude táto v najbližšom čase prehlásená za finálnu zostavu Firefoxu 3.6. V opačnom prípadne sa dočkáme druhého kandidáta na vydanie.

Aktualizácia 18.01.: kvôli nájdenému problému v linuxovej verzii bola dnes sprístupnená zostava RC2. Ak všetko pôjde podľa plánu, finálna verzia 3.6 bude sprístupnená v priebehu nadchádzajúceho týždňa.

Kde nájdem túto verziu?

Kompletné inštalačné programy sú dostupné vo  viac ako 70 jazykových mutáciách vrátane slovenskej. Prevziať si ich môžete na špecializovanej stránke na Mozilla.com alebo po kliknutí na nasledujúce odkazy:

Verzia 3.6 RC2:

Používatelia niektorej z predchádzajúcich testovacích verzií môžu aktualizovať aj cez zabudovaný aktualizačný mechanizmus prehliadača.

Komentáre sú uzavreté.