Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Firefox 3.6.8 opäť stabilnejší

Firefox 3.6 Mozilla Corp. dnes sprístupnila mimoriadnu aktualizáciu poslednej generácie svojho webového prehliadača Firefox. Nová verzia nesie označenie 3.6.8 a jedinou zmenou oproti nedávno vydanej verzii 3.6.7 je oprava problému so stabilitou programu, ktorý sa vyskytoval na niektorých webových stránkach využívajúcich zásuvné moduly. Používateľom odporúčame aktualizovať.

Bližšie informácie sú dostupné v oficiálnych poznámkach k vydaniu Firefoxu 3.6.8.

Kde nájdem túto verziu?

Nová verzia je dostupná cez zabudovaný aktualizačný mechanizmus programu (ponuka Pomocník -> Kontrola aktualizácií), kompletné inštalačné si môžete prevziať po kliknutí na nasledujúce odkazy:

Verzia 3.6.8:

Ostatné jazykové mutácie nájdete na špecializovanej stránke na Mozilla.com.

6 komentárov k príspevku “Firefox 3.6.8 opäť stabilnejší”

  1. mnp napísal:

    Kokretne, preco tak rychlo oprava?
    Padalo to na strake apple 🙂

  2. andrejbc napísal:

    ja sa uz neviem dockat na 4.0…

  3. Dávid napísal:

    Nezdá sa mi, že je to opravené. Stále mi to padá na stránke YouTube pri videách … A toto isté mi robilo aj v 4 verzii Firefox-u… Naposledy všetko išlo tak ako má vo verzii 3.6.3

  4. cervene O napísal:

    No neviem neviem odkedy som dal z 367 na 368 tak firefox je daky čudny, napr kliknem na nejake tlačidlo a trva mu asi 2s-3 kym zareaguje ako keby hladal v navode ze co urobit 🙁

  5. myisicka napísal:

    Som úplný lajk z počítačov potrbujem si nainštalovať mozilu neviem ako pomôžte mi prosím ďakujem

  6. Ariyan Payas napísal:

    Woah! I’m really digging the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s tough to get that “perfect balance” between superb usability and appearance. I must say you have done a very good job with this. Hotels of Manali Additionally, the blog loads very quick for me on Chrome. Excellent Blog!

Komentáre sú uzavreté.