Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Mozilla Firefox 3.6 beta (revision 2)

Firefox 3.6 beta Mozilla dnes sprístupnila novú beta verziu nadchádzajúcej generácie prehliadača Firefox, ktorá nesie označenie 3.6 beta (revision 2). Jedná sa o aktualizáciu nedávno vydanej verzie Firefox 3.6 beta, ktorá obsahuje ďalších viac ako 190 zmien a opráv. Medzi hlavné úpravy patrí blokovanie nežiadúcich knižníc DLL tretích strán, úprava syntaxe pre CSS gradients a opravy niekoľkých chýb, vďaka ktorým dochádzalo k zlyhaniu aplikácie.

Viac informácii o tejto verzii nájdete v poznámkach k vydaniu verzie beta (revision 2). Vývojári nájdu kompletný zoznam nových funkcií a podporovaných štandardov na stránke Mozilla Developer Center.

V krátkom čase očakáva vydanie verzie beta revision 3, v posledných novembrových dňoch by sa mala objaviť zostava RC1.

Pomôžte nám s testovaním

Keďže ide o poslednú testovaciu verziu, budeme radi, ak nám pomôžete otestovať nové funkcie z pohľadu lokalizácie do slovenčiny. Na stránkach nášho fóra na adrese fórum.mozilla.sk sme vytvorili samostatnú tému Testovanie lokalizácie pre Firefox 3.6, kde nájdete potrebné informácie. Po otestovaní prehliadača uvítame, ak nám výsledok zanecháte v spomínanej téme fóra. Vopred ďakujeme.

Kde nájdem túto verziu?

Kompletné inštalačné programy sú dostupné vo viac ako 45 jazykových mutáciách vrátane slovenskej. Prevziať si ich môžete na špecializovanej stránke na Mozilla.com alebo po kliknutí na nasledujúce odkazy:

Verzia 3.6 beta (revision 2):

1 komentár k príspevku “Mozilla Firefox 3.6 beta (revision 2)”

  1. miso1999 napísal:

    Firefox ide čím viac na vzhľad. Firefox 2.0 dobre. 3.0 zase? 3.5 hnusná ikona! 3.6 Persongrc! 4.0 zbohom FF!

Komentáre sú uzavreté.