Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Mozilla sprístupnila Thunderbird 1.5.0.10

ThunderbirdPo minulotýždňovej aktualizácii Firefoxu prišiel dnes rad aj na poštového klienta od Mozilly Thunderbird. Podobne ako pri Firefoxe ide o minoritnú aktualizáciu na verziu 1.5.0.10, ktorá opravuje niekoľko bezpečnostných chýb a zlepšuje stabilitu programu. Aktualizácia bude používateľom ponúknutá automaticky cez zabudovaný aktualizačný mechanizmus, prípadne je možné si stiahnuť celý inštalačný balík.

5 komentárov k príspevku “Mozilla sprístupnila Thunderbird 1.5.0.10”

  1. Polarka napísal:

    Asi sa stala chybička, lebo automatický inštalátor sa vrtí stále do kola a hlási chybu “jeden alebo viac súborov sa nepodarilo aktualizovať” a hláška nechce zmiznúť.

  2. SlovakSoft napísal:

    Polarka:
    U mňa rozdielová aktualizácia bez problémov. Ukončite Thunderbird (nech nie je spustený ani nikde na pozadí) a môžete skúsiť odstrániť priečinok updates v C:\Program Files\Mozilla Thunderbird\.
    Prípadne si stiahnite kompletnú inštaláciu 1.5.0.10 a preinštalujte to.

  3. Martin napísal:

    U mňa ten istý problém s vrtením inštalátora. Asi na 10 🙂 pokus sa to spustilo.

  4. Martin napísal:

    Keď som skúšal kompletnú inštaláciu 1.5.0.10 (bez odinštalovania verzie 1.5.0.9) nastal ďalší problém. Keď sa mal TB spustiť zahlásilo to chybu v angličtine, že predchádzajúca inštalácia nebola kompletná a TB sa nespustil. Po reštartovaní PC TB automaticky nabehol, hoci nemám nastavené automatické spúšťanie pri štarte. Divné. OS: WXP MCE, rozšírenie: Lightning 0.3.1

  5. SlovakSoft napísal:

    Martin:
    Odporúčam vám prejsť na fórum. Tu je na vysvetľovanie málo miesta a možno bude niekto takú pomoc potrebovať aj v budúcnosti (a tieto komentáre čoskoro upadnú do zabudnutia). Okrem toho už boli na fóre za posledných 10 dní podobné problémy riešené (niektoré k Firefoxu, ale to je podobné).

Komentáre sú uzavreté.