Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Thunderbird 3.3 Alpha 3

Mozilla Messaging dnes sprístupnila ďalšiu testovaciu verziu Thunderbirdu, ktorá obsahuje vykresľovacie jadro Gecko 2.0. Ide o jadro, na ktorom bude založená nadchádzajúca veľká aktualizácia Thunderbirdu, predbežne nesúca označenie Thunderbird 3.3. Medzi hlavné novinky tejto verzie oproti verzii Alpha 2 patrí možnosť meniť poradie kariet a presúvať ich do nového okna, rovnako ako vo Firefoxe. Prepracovaný sprievodca vytvárania účtov ponúka vylepšené nastavenia. Zásuvné moduly môžu byť odteraz štandardne načítavané v RSS kanáloch. Opravených bolo ďalších vyše 100 chýb oproti predchádzajúcej verzii.

Viac informácií o novinkách a odkazy na prevzatie je možné nájsť v poznámkach k vydaniu. Verzia je dostupná len v angličtine a nie je určená na bežné používanie.

3 komentáre k príspevku “Thunderbird 3.3 Alpha 3”

  1. Fonzi napísal:

    Nech to už vyjde.. na prezeranie a písanie mejlov výlučne používam tento skvelý softvér od Mozilly. Bezpečný program, ako sa stále prihlasovať na mejlovú schránku prostredníctvom stránok.

  2. eddward napísal:

    V utorok 28.6. by mal vyjst Thunderbird 5, o ktorom sa pise v tomto clanku. V case pisania to bola este predbezna verzia 3.3. O beta verzii TB 5 sme uz pisali clanok.

  3. IGI napísal:

    ako sa instaluje Thunderbird?

Komentáre sú uzavreté.