Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Nové aktualizácie Firefoxu: 3.6.9 a 3.5.12

Firefox - logoMozilla aktualizovala obidve podporované generácie svojho internetového prehliadača. Firefox 3.6 sa dočkal aktualizácie na verziu 3.6.9, Firefox 3.5 na verziu 3.5.12. V oboch prípadoch bolo opravených niekoľko nájdených problémov, vďaka čomu sa opäť zvyšuje bezpečnosť a stabilita prehliadača. V prípade Firefox 3.6.9 bola pridaná aj nová funkcionalita – podpora pre hlavičku HTTP odpovede X-FRAME-OPTIONS. Vlastníci stránok ju môžu použiť na zníženie možnosti neoprávneného získania súkromných údajov tým, že ich obsah nebude môcť byť vložený do iných stránok. Podrobnejšie informácie k novým verziám sú dostupné v poznámkach k vydaniu pre 3.6.9 resp. 3.5.12.

Kde nájdem nové verzie?

Obidve verzie sú dostupné cez zabudovaný aktualizačný mechanizmus prehliadača, kompletné slovenské inštalačné balíky si môžete prevziať aj na našej stránke.

Verzia 3.5.12:

Verzia 3.6.9:

Ostatné jazykové verzie nájdete na stránke mozilla.com.

4 komentáre k príspevku “Nové aktualizácie Firefoxu: 3.6.9 a 3.5.12”

  1. avb napísal:

    Odkedy sa mi aktualizovalizovala mozilla v stredu, padá mi ako na bežiacom páse. Je to nejaký rozširený bug, alebo čo by to mohlo byť?

  2. nespokojny zakaznik napísal:

    Mám taký istý problém a neviem co s ním.Stále mi padá celý prehliadač a keď sa pokúsim stiahnuť nejaky súbor tak vždy to padne. Poradíte mi prosím?

  3. peter napísal:

    mam problem mam windows 7 a na internete su male stranky co mam spravit aby som mal stale take aspon stredne alebo velke dakujem

  4. Brembo napísal:

    cim novsi,tym horsi. Mam verziu 3.6.13 a ta pada denne minimalne 5 krat. odinstaloval som vsetky doplnky a uz mozzilu ani nespustim. Nepomohla ani obnova systemu ani preinstalovanie. zrejme tento brak vymazem uplne,nespolalivejsi web prehliadac som este nemal. Ponaucenie,zakazat mozile automaticke aktualizacie.

Komentáre sú uzavreté.