Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Strata40/StrataBuddy 0.6

Určite ste si všimli nových návrhov grafického rozhrania Firefoxu 4. To bolo ešte v decembri minulého roka. A teraz, po vyše mesiaci, autori doplnkov Strata40/StrataBuddy prichádzajú s aktualizovanou verziou, ktoré verne imitujú i tieto nové návrhy. Tak zbytočne nečakajte a nainštalujte si ich. Firefox 4 je hneď za rohom.

Bola to dlhá a úmorná práca, nakoľko autor doplnku Strata40, SpewBoy, sa pre menšiu zabugovanosť rozhodol vytvoriť tému od základov. Ale výsledok stojí za to. Počet potrebných doplnkov sa scvrkol na 4, StrataBuddy dostal do vienku aktívne zmeny nastavení, teda to, čo zmeníte, uvidíte okamžite vo svojom Firefoxe. Majte však na pamäti, že nejaké chyby sa ešte vyskytujú. Tie budú po čase vychytané v nových verziách. Ak nejaké nájdete, nahláste ich do komentárov, určite nezostanú nepovšimnuté. Slovensky preklad urobila moja maličkosť, určite privítam konštruktívnu kritiku. Tak a teraz hor sa do inštalovania!

Na záver obrázky z témy, aby vás navnadili:

Karty navrchu

tabsontop

Karty navrchu s panelom záložiek

tabsontopwithbb

Karty naspodku

default

Karty naspodku s panelom záložiek

tabbg

Programové tlačidlo

appbutton

23 komentárov k príspevku “Strata40/StrataBuddy 0.6”

  1. Kusi napísal:

    No ja by som si tento doplnok aj nainstaloval, ale podla mna svoj ucel nesplni. Chcel by som totiz maximalizovat plochu so strankov, najmä na notebooku. Preto by som bol rad, ak by sa naslo nieco, co by odstranilo ten vrch- Mozilla Firefox no a ten dolny riadok, aspon keby sa skryval alebo nieco podobne.
    Presne ako je to na “Karty navrchu s panelom záložiek” len ten vrych by zmizol. Neviete o niecom pre Firefox 3.6?

  2. Peter Henkel napísal:

    Stavový riadok sa dá vypnúť cez programovú ponuku, podsekcia Ovládacie prvky. Titulok okna sa neodstraňuje, ale do neho vykresľuje, bohužiaľ, súčasné buildy toto nepodporujú. Treba vyčkať.

  3. Vlado Valaštiak napísal:

    Stavový riadok sa dá vo Firefoxe vypnúť odjakživa (ponuka Zobraziť – Stavový riadok), od Firefoxu 3.6 sa dá vypnúť aj panel s ponukou (ponuka Zobraziť – Panely s nástrojmi), od Firefoxu 4 by malo byť možné zapnúť zlúčenie titulku okna a panelu s kartami.

  4. Kusi napísal:

    Viem, ze do Firefoxu 3.5 bol plugin a design, ktory tu hornu cast odstranil a cely FF sa velmi podobal na Google Chrome. Niekde na Zive.sk bol o tom clanok, no uz to neviem najst. Na FF 3.6 to uz nefunguje 🙁

  5. Tomas napísal:

    Ako nainštalujem Strata40 a StrataBuddy?

  6. Peter Henkel napísal:

    Pretiahnutím do okna s doplnkami.

  7. Tomas napísal:

    Ďakujem…. a ešte sa chcem opýtať ako nastavím to pozadie….

  8. Peter Henkel napísal:

    Ktoré pozadie?

  9. Vlado napísal:

    Skus pouzit F11 pre maximalnu velkost okna …

  10. Tomas napísal:

    nie to som nemyslel… v tych obrazkoch hore je to pozadie zelene…

  11. Juro napísal:

    Ahoj. Ked nainstalujem tieto rozsirenia tak sa mi panel z adresov ked nanho kliknem vobec nezamodri a ked dam prave tlacitko ci uz kopirovat prilepit alebo vystrihnut vobec nic to nerobi skusal som zakazat vsetky rozsirenia ale bez ucinku

  12. Peter Henkel napísal:

    Tomas: To preto, lebo ja mám zelený wallpaper 😉
    Juro: To je bug. Uploadol som novú verziu.

  13. Peter Henkel napísal:

    Pridal som nový doplnok, ktorý pridáva animácie pre zatváraní kariet.

  14. Michal napísal:

    ahoj. za žádnou cenu nemůžu najít, kde najdu to “programové talčítko” abych tam neměl tu lištu nastavení. můžete mi poradit?

  15. Peter Henkel napísal:

    To tlačidlo je zobrazované defualtne, teda pokiaľ si to nezmenil, musíš ho tam mať.

  16. Michal napísal:

    Defaultně v čem? mám firefox 3.6, nainstaloval sem všechny doplňky a vypadá to ta jak má. jen se mi ta hlavní nabídka nesmrskla do toho oranžovího tlačítka

  17. Michal napísal:

    aha, už to chápu. je ve vlastním nastavení. akorát je na něm napsáno “nástrojo” a je šedivé. stejně mi ale nejde připnout na tu lištu karet, jako je to na prvnim obrázku. ani “domů” mi na ní nejde připnout

  18. Michal napísal:

    tak ne. je to něco jiného. to oranžové tlačítko má uplně jiný obsah než to moje. nějaký nápady?

  19. Peter Henkel napísal:

    Nič sa nepripína, hlavná ponuka sa nescvrkáva ani nič podobné. S40 len pridáva nové veci, nie mení tie pôvodné. Hlavná ponuka tam bude vždy a domovská karta sa zapína v nastaveniach témy.

  20. __I__ napísal:

    neh robím čo robím, (aj defaultné nastavenia), tak to programové tlačítko tam neni a ňeňi.

  21. Michal napísal:

    ___I___ ani já ho tam nemám a nemám. ať dělám co dělám..

  22. Peter Henkel napísal:

    Vyzerá to na konflikt s iným doplnkom. V možnostiach StrataBuddy sa pozrite do sekcie Kompatibilita, čím vám niečo nehlási.

  23. Edo napísal:

    Da sa to este vylepsit addonom Hide Caption Titlebar Plus – zdokonaluje podobu Firefoxu 4 odstranenim titulku okna aj ked ten addon neni uplne dokonaly da sa pouzit. Pripadne su aj podobne addony. Screen: http://img28.imageshack.us/i/ff4e.jpg/

Komentáre sú uzavreté.