Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Nová aktualizácia Thunderbirdu – verzia 2.0.0.17

Thunderbird Mozilla dnes sprístupnila minoritnú pravidelnú aktualizáciu e-mailového klienta Thunderbird na verziu 2.0.0.17. Nová verzia opravuje niekoľko chýb nájdených v predchádzajúcej verzii. Podrobnosti o tejto aktualizácii nájdete v oficiálnych poznámkach k vydaniu.

Aktualizácia bude onedlho dostupná cez zabudovaný aktualizačný mechanizmus prehliadača, kompletné inštalačné balíky si môžete prevziať aj na našej stránke.

Verzia 2.0.0.17:

3 komentáre k príspevku “Nová aktualizácia Thunderbirdu – verzia 2.0.0.17”

  1. marian napísal:

    dobry den, pred naburani mojho sastemu pc. som mal nainstalovany thunderbit , ale nakolko som slabozraky, tak som mal pismena ci pri pisani alebo prija ti myilu, nastavene velke a hrubovyznacene, cim som bol velmi spokojny.. ale teraz somnaistaloval ten isty thund., nastavil somparametre pismen takisto, a vobec mi tie pismena neukazuje tak velke a hrubovyznacene ako predtym,
    prosim vas kde je chyba? dakujem marian

  2. Fluid napísal:

    Heh po nainstalovani novej verzie sa mi stratili prijate maily ,najprv len telo mailu, a zostala len hlavicka, a po restarte aj hlavicka zmizla a odoslane maily zostaly,som s toho cely happy 🙂

  3. gambit99 napísal:

    marian
    ja som skúšal nastaviť veľkosť a typ písma pri písaní mailu a fungovalo to… išiel som cez Nástroje – Možnosti… – Zobrazenie – Formátovanie – tlačidlo Písma… – potom to druhé rolovacie menu Veľkosť:

    prípadne si ešte nastaviť Minimálna veľkosť písma (to mi zmenilo veľkosť pri texte keď som odpojený)

    ak by to nefungovalo, tak si vytvor nový profil a skús to tam, dúfam, že to nebude treba

Komentáre sú uzavreté.