Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Nové aktualizácie Firefoxu: 3.5.19, 3.6.17 a 4.0.1

Firefox - logo

Mozilla aktualizovala všetky tri v súčasnosti podporované generácie svojho internetového prehliadača. Firefox 3.5 sa dočkal aktualizácie na verziu 3.5.19, Firefox 3.6 na verziu 3.6.17 a najnovší Firefox 4 na verziu 4.0.1. Vo všetkých prípadoch bolo opravených niekoľko nájdených problémov, vďaka čomu sa opäť zvyšuje bezpečnosť a stabilita prehliadačov. Podrobnejšie informácie k novým verziám sú dostupné v poznámkach k vydaniu pre 3.5.19, 3.6.17 resp. pre 4.0.1.

Kde nájdem nové verzie?

Verzia 3.5.19:

Verzia 3.6.17:

Verzia 4.0.1:

Všetky tri verzie sú dostupné cez zabudovaný aktualizačný mechanizmus prehliadača, kompletné slovenské inštalačné balíky si môžete prevziať aj na našej stránke.

Ostatné jazykové verzie nájdete na stránke mozilla.com.

7 komentárov k príspevku “Nové aktualizácie Firefoxu: 3.5.19, 3.6.17 a 4.0.1”

  1. Ing. Leopold Martinka napísal:

    Zdravím,
    nechápem, prečo silou-mocou kopírujete ten nepodarený microsofťácky explorer.
    Veď Mozilla 4 je presne o tom istom… Vrátil som sa (ešte kým sa dá) k trojkovej verzii
    a upgradovať nemienim. V štvorke keď rozbalím záložky, tak subpanel nevidím, menu Firefox
    po nakliknutí si robí čo chce… Veď vy ste to doj***li až hrôza! Chápem, že je zadarmo,
    ale keď mám nejaký dobrý soft, tak ho snáď vylepším a nedoj***m!!!

  2. eddward napísal:

    Mozilla nekopiruje MS IE..Vzhlad Firefoxu 4 sa da 2-3 klikmi upravit do podoby ako je vo Firefoxe 3.6.

  3. Predator napísal:

    Chcel by som sa spýtať, prečo keď sa mi aktualizoval Firefox 4.0.1 tak stále ak spustím firefox tak sa objaví okno a kontroluje doplnky a ďalšie nastavenia, otvorí sa mozilla firefox, ktorá mi stále vyhodí úvodnú stránku “Firefox bol úspešne aktualizovaný”, akokeby mi ho stále aktualizovalo alebo inštalovalo, a nikdy predtým mi to nerobilo. Ďakujem za odpoveď.

  4. gadget napísal:

    No bohuzial musim suhlasit s Ing. Martinka. FF4 je katastrofa, neviem ci na nu nie su este ani weby optimalizovane, ale napr. na pizzamizza.sk mi ani nenacitalo adresu ulice v PN, keby sa nevratim k FF3,6 tak sa ani nenazerem 😀 Back to FF3,6

  5. miki napísal:

    nedoporučujem mozzilu 4 ku ! je ešte v plienkach a mym dojem že začína byť spyware.

  6. eddward napísal:

    @miki: o com to prosim ta hovoris? Firefox 4 pouzivaju bez problemov miliony ludi na celom svete a podla teba to zacina byt spyware? vies co to slovo vobec znamena? Vyzera to ze plienkach si skor ty…

  7. mario napísal:

    No neviem práve som si stiahol verziu 3.6.17. Štvorka mi úplne blbne. Keď pridávam okná tak mi ich dlho načítava a po dosť dlhom čase, keď sa konečne podarí niečo načítať nie je na tieto nové otvorené okná možné prepnúť, takže ak chcem prezerať na viacerých oknách musím si mozillu otvoriť viac krát. Dosť ma to otravuje a okrem toho cez minimalizované okno v pravom rohu na mi nevyhľadá nič a ani nereaguje. Som sklamaný a vážne zvažujem iný prehliadač. Tak díky team Mozilla.

Komentáre sú uzavreté.