Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Firefox 3.6.6 opravuje problém s hrami využívajúcimi Flash

Firefox 3.6 Mozilla Corp. dnes sprístupnila mimoriadnu aktualizáciu poslednej generácie svojho webového prehliadača Firefox. Nová verzia nesie označenie 3.6.6 a jedinou zmenou oproti nedávno vydanej verzii 3.6.4 je modifikácia novej funkcie, ktorá zabraňuje zlyhaniu aplikácie. Úprava spočíva v zvýšení časového limitu, ktorý majú zásuvné moduly bežiace v samostatných procesoch na zaslanie informácie o ich aktivite. Ak prehliadač takúto informáciu neobdrží, vyhodnotí zásuvný modul ako neaktívny a ukončí ho. Pôvodný nižší časový limit spôsoboval problémy v niektorých online hrách využívajúcich Flash. Keďže funkcia oddelených zásuvných modulov bola novinkou Firefoxu 3.6.4, problém sa týka len tejto verzie. Jej používateľom odporúčame aktualizovať.

Bližšie informácie sú dostupné v oficiálnych poznámkach k vydaniu Firefoxu 3.6.6.

Pozn.: ak sa pýtate, prečo po Firefoxe 3.6.4 nasleduje 3.6.6 a chýba medzi nimi verzia 3.6.5, tak vedzte, že táto bola pri klasickom Firefoxe vynechaná z dôvodu, že ju ako základ využije nadchádzajúca verzia mobilného Firefoxu.

Kde nájdem túto verziu?

Nová verzia je dostupná cez zabudovaný aktualizačný mechanizmus programu (ponuka Pomocník -> Kontrola aktualizácií), kompletné inštalačné si môžete prevziať po kliknutí na nasledujúce odkazy:

Verzia 3.6.6:

Ostatné jazykové mutácie nájdete na špecializovanej stránke na Mozilla.com.

14 komentárov k príspevku “Firefox 3.6.6 opravuje problém s hrami využívajúcimi Flash”

  1. Dávid napísal:

    No neviem ako je to s tými Flash hrami, či to už ide, ale mne to rozhodne pri videách nejde … Často sa mi stáva, že si spustím video a celé to zamrzne … A nedá sa s tým nič robiť, všetko to začalo po aktualizácii a ešte som dnes aktualizoval aj 3.6.6 ale furt to robí …

  2. Deady napísal:

    Ako pisal david, nova verzia ma zjavne problem s videom, zmrzne cela aplikacia a je potrebny restart firefoxu.

  3. Vlado Valaštiak napísal:

    O akých videách sa bavíme? Môžete dať odkaz? Dík. Verziu Firefoxu s oddelenými procesmi používam už niekoľko mesiacov a žiadne zamŕzanie prehliadača sa nekoná. Maximálne spadne zásuvný modul, ale prehliadač beží ďalej.

  4. RoboH napísal:

    Ano, s 3.6.6 mam podobne problemy. napr. http://www.youtube.com/watch?v=k2p7mTpxPAo&feature=fvw

  5. Dávid napísal:

    Ale všetko sa to začalo už od 3.6.4 … Keď som to aktualizoval no a ešte potom teda túto verziu som si aktualizoval 3.6.6 a stále to mrzne … Sem tam po zamrznutí mi opäť odmrzne prehliadač a ide to ďalej. Všetko to mrzne keď pustím video (nie vždy) alebo keď ho chcem posunúť na inú minútu. Je s tým zjavne problém …

  6. Janko napísal:

    RoboH: Skúsil som to video a prehralo sa mi normálne.

  7. jacob napísal:

    aj mne to stale zamrza napise mi ze prestal pracovat plugin center alebo len tak z nicoho nic zamrzne nie vzdy niekedy bezi ale ked ju pouzivam dlhsie alebo mam spustenych viac kariet napr. youtube a pritom v dalsej karte vyhladavam nieco na internete po 2 alebo 3 videu co si popri prezerani pustim na internete zamrzne… doteraz som nemal ziaden problem ale zamrzanie firefoxu kazdu chvilku ide pekne na nervy a este neustale restartovanie prehliadaca…

  8. Dávid napísal:

    Janko: Nie vždy to pri každom videu spraví … Treba si bár aké furt púšťať a spraví to aj tebe …

  9. Martin napísal:

    tiež mám ten problém, pri verzii 3.6.4 všetko bolo OK, ale potom vyšla 3.6.6, ktorá vraj opravuje problémy s flashom, ale mne práveže vtedy začali problémy s videami atď. inak už mozilla vypustila prvú betu firefoxu 4:))

  10. MaofKO napísal:

    nie nevypustila, je to len zmena v číslovaní 🙂
    http://www.mozilla.cz/zpravicky/novinarska-kachna-firefox-4-0-beta-1-pry-vysel/

  11. Dusan napísal:

    Tiež som mal uvedené problémy a pomalé načítavanie.Vrátil som sa na 3.6.3 a ide všetko. Počkám na opravu 3.6.6

  12. Dávid napísal:

    Aj ja som to tak zatiaľ spravil 😉 …

  13. Juraj napísal:

    Skúšam a skúšam a stále my to ide normálne. Nechápem vždy tu čítam aké má kto chyby ale ja som Firefoxom nikdy žiadne problémy nemal ani nemám funguje mi ako má.

  14. michalko napísal:

    Nainštalujte túto verziu. http://download.mozilla.org/?product=firefox-3.6.7build1&os=win&lang=sk
    Mne to opravilo problém s videami.

Komentáre sú uzavreté.