Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Mozilla Firefox 3.6 beta (revision 4)

Firefox 3.6 beta Mozilla dnes sprístupnila novú beta verziu nadchádzajúcej generácie prehliadača Firefox, ktorá nesie označenie 3.6 beta (revision 4). Jedná sa o ďalšiu aktualizáciu nedávno vydanej verzie Firefox 3.6 beta, oproti poslednej revízii obsahuje ďalších 130 zmien a opráv. Veľká väčšina opráv sa zameriava na zlepšenie stability prehliadača a zrýchlenie jeho štartu.

Viac informácii o tejto verzii nájdete v poznámkach k vydaniu verzie beta (revision 4). Vývojári nájdu kompletný zoznam nových funkcií a podporovaných štandardov na stránke Mozilla Developer Center.

Dátum sprístupnenia zostavy RC1 bol posunutý na začiatok decembra.

Pomôžte nám s testovaním

Keďže ide o poslednú testovaciu verziu, budeme radi, ak nám pomôžete otestovať nové funkcie z pohľadu lokalizácie do slovenčiny. Na stránkach nášho fóra na adrese fórum.mozilla.sk sme vytvorili samostatnú tému Testovanie lokalizácie pre Firefox 3.6, kde nájdete potrebné informácie. Po otestovaní prehliadača uvítame, ak nám výsledok zanecháte v spomínanej téme fóra. Vopred ďakujeme.

Kde nájdem túto verziu?

Kompletné inštalačné programy sú dostupné v 68 jazykových mutáciách vrátane slovenskej. Prevziať si ich môžete na špecializovanej stránke na Mozilla.com alebo po kliknutí na nasledujúce odkazy:

Verzia 3.6 beta (revision 4):

Používatelia niektorej z predchádzajúcich testovacích verzií môžu aktualizovať aj cez zabudovaný aktualizačný mechanizmus prehliadača.

3 komentáre k príspevku “Mozilla Firefox 3.6 beta (revision 4)”

  1. Aďa napísal:

    Zdravím všetkých! Chcem sa opýtať, či u ostatných nenastal problém s mozillou, lebo od rána nefungujú záložky a nedá sa dokument vrátiť dozadu. A k tomu neuveriteľne mrzne. Čauko.

  2. manonn3 napísal:

    Hej , nastala niekde chyba .Nemôžem sa skoro nikam dostať.Všade mi vyskočí ERORR.

  3. manonn3 napísal:

    Odkedy je tu nová Mozilla , je to všetko na dve veci.Staršie verzie boli podľa mňa lepšie.

Komentáre sú uzavreté.