Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Nové aktualizácie Firefoxu: 3.5.4 a 3.0.15

Firefox - logoMozilla dnes aktualizovala obidve podporované generácie svojho internetového prehliadača. Firefox 3 sa dočkal mimoriadnej aktualizácie na verziu 3.0.15, ktorá opravuje hlavne bezpečnostné problémy. Aktualizácia Firefoxu 3.5 na verziu 3.5.4 takisto obsahuje opravy pre objavené bezpečnostné problémy, okrem toho zlepšuje stabilitu programu, pridáva možnosť odoslania tých správ o zlyhaní, ktoré sa predtým nepodarilo odoslať a opravuje chybu, kedy sa po použití funkcie Vymazať nedávnu históriu pri niektorých stránkach SSL nenačítavali všetky obrázky a štýly. Kompletný zoznam zmien nájdete v slovenských poznámkach k vydaniu verzie 3.5.4 aj 3.0.15.

Kde nájdem nové verzie?

Obidve verzie sú dostupné cez zabudovaný aktualizačný mechanizmus prehliadača, kompletné slovenské inštalačné balíky si môžete prevziať aj na našej stránke.

Verzia 3.0.15:

Verzia 3.5.4:

Ostatné jazykové verzie nájdete na stránke mozilla.com.

7 komentárov k príspevku “Nové aktualizácie Firefoxu: 3.5.4 a 3.0.15”

  1. Roman S. napísal:

    Zdravím, po nainštalovaní najnovšej aktualizácie 3.5.4 mi Firefox nechce zobraziť akékoľvek stránky s hláškou “Firefox nedokáže vytvoriť pripojenie k serveru ***.” Doteraz fungoval bez problémov, neviete mi poradiť ako vyriešiť tento problém?

  2. Vlado Valaštiak napísal:

    Skontroluj si svoj firewall, pravdepodobne ti blokuje novú verziu.

  3. tibor kubenko napísal:

    nejde nám mozilla.

  4. lelol napísal:

    A kde nejde?

  5. miro napísal:

    Mám Mozillu 3.5.0. Vždy, keď som ju skúsil aktualizovať – 352 354 -, tak nejde. Kliknem na ikonu – nič. Nie je ani v správcovi súborov na pozadí. To isté aj ak chcem spustiť safe mode – akoby som nič nespustil.

  6. Johny_sk napísal:

    Dobry den, neviem co sa deje, ale kazdy novy Firefox je stale horsi ako predchadzajuca verzia. Nebudem tu popisovat, ze nepracuje spusta doplnkov, ale totalne ma vytocilo, ked po instalacii 3.5.4 mi prestali “fungovat” zoomovacie tlacidla na myske (vo verzii 3.0.15 to ide).Uz ma to prestava bavit!

  7. Roman S. napísal:

    Firewall nebol a nie je zapnutý keď to skúšam. Akonáhle sa mi na počítači Firefox aktualizuje na verziu vyššiu ako 3.5.3 zakaždým miesto načítania stránky hodí hlášku “Firefox nedokáže vytvoriť pripojenie k serveru ***.” Preto sa ešte raz pýtam, kde by mohol byť problém? Uvítal by som odpoveď priamo tu v komentároch, vďaka prípadne.

Komentáre sú uzavreté.