Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

SeaMonkey 2.0 sa blíži do finále

AKTUALIZOVANÉ – SeaMonkey 2 Vývojári balíka aplikácií SeaMonkey sprístupnili prvého kandidáta na vydanie jeho nadchádzajúcej generácie – SeaMonkey 2.0 – s označením SeaMonkey 2.0 RC1. Oproti predchádzajúcej testovacej verzii Beta 2 neprináša žiadna zásadné zmeny, opravuje niekoľko chýb nájdených počas testovania aplikácie.

Prehľad noviniek, ktoré priniesli predchádzajúce testovacia verzia, nájdete v článkoch o verziách alpha 1, alpha 2, alpha 3, beta 1 a beta 2, rozsiahly a podrobný prehľad zmien v tejto generácii SeaMonkey nájdete na domovskej stránke projektu www.seamonkey-project.org.

Pred vydaním finálnej verzie bude sprístupnená ešte druhá verzia označená ako kandidát na vydanie. V prípade, že sa neobjavia žiadne nové chyby bude táto prehlásená za oficiálnu verziu 2.0. Malo by sa tak stať na budúci týždeň, najneskôr však do konca októbra.

Kde nájdem verziu 2.0 RC1?

Kompletné inštalačné programy sú oficiálne dostupné v 18 jazykových mutáciách vrátane slovenskej.

Verzia 2.0 RC1:


Aktualizácia 19.10.: Od dnešného dňa je dostupné zostavenie RC2, ktoré obsahuje opravy niekoľkých nájdených chýb. Predpokladá sa, že táto verzia bude v priebehu niekoľkých dní prehlásená za finálnu verziu 2.0.

Kde nájdem verziu 2.0 RC2?

Kompletné inštalačné programy sú oficiálne dostupné v 20 jazykových mutáciách vrátane slovenskej.

Verzia 2.0 RC2:

Komentáre sú uzavreté.