Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Sprístupnený SeaMonkey 2.0 beta 2

SeaMonkey 2 Vývojári balíka aplikácií SeaMonkey sprístupnili druhú testovaciu beta verziu jeho nadchádzajúcej generácie – SeaMonkey 2.0 beta 2, ktorá využíva rovnaké jadro ako Firefox 3.5.3 a pripravovaný Thunderbird 3.0. Oproti predchádzajúcim verziám pridáva niekoľko ďalších noviniek:

  • prehliadanie na kartách v e-mailovom klientovi
  • možnosť obnovenia zatvorených okien
  • nová téma pre Mac OS
  • vylepšený správca preberania súborov
  • podpora pre autorov rozšírení

a množstvo opráv a menších vylepšení.

Prehľad noviniek, ktoré priniesli predchádzajúce testovacia verzia, nájdete v článkoch o verziách alpha 1, alpha 2, alpha 3 a beta 1, rozsiahly a podrobný prehľad zmien v tejto generácii SeaMonkey nájdete na domovskej stránke projektu www.seamonkey-project.org.

Pred vydaním finálnej verzie je v pláne minimálna jedna verzia označená ako kandidát na vydanie. Táto verzia už nebude pridávať zásadné novinky, vývojári sa zamerajú na doladenie doterajších noviniek, úpravy vzhľadu a zlepšenie výkonu a stability programu. Sprístupnená by mala byť v októbri.

Upozornenie: ide o testovaciu verziu, ktorá obsahuje skryté aj známe chyby, preto sa neodporúča na ostré nasadenie. Pri jeho spustení odporúčame vytvoriť čistý profil (ako na to). Používatelia verzie 1.1.* si musia dať pozor na nové umiestnenie profilu vo verzii 2.0, pri prípadnom návrate na verziu 1.1.* je bude potrebné profil vrátiť na pôvodné miesto.

Kde nájdem verziu 2.0 beta 2?

Kompletné inštalačné programy sú oficiálne dostupné v 17 jazykových mutáciách vrátane slovenskej.

Verzia 2.0 beta 2:

Komentáre sú uzavreté.