Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Nové aktualizácie Firefoxu: 3.5.3 a 3.0.14

Firefox - logoMozilla dnes aktualizovala obidve podporované generácie svojho internetového prehliadača. Firefox 3 sa dočkal mimoriadnej aktualizácie na verziu 3.0.14, ktorá opravuje hlavne bezpečnostné problémy. Aktualizácia Firefoxu 3.5 na verziu 3.5.3 takisto obsahuje opravy pre objavené bezpečnostné problémy, okrem toho zlepšuje stabilitu programu. Kompletný zoznam zmien nájdete v slovenských poznámkach k vydaniu verzie 3.5.3 aj 3.0.14.

Kde nájdem nové verzie?

Obidve verzie sú dostupné cez zabudovaný aktualizačný mechanizmus prehliadača, kompletné slovenské inštalačné balíky si môžete prevziať aj na našej stránke.

Verzia 3.0.14:

Verzia 3.5.3:

Ostatné jazykové verzie nájdete na stránke mozilla.com.

2 komentáre k príspevku “Nové aktualizácie Firefoxu: 3.5.3 a 3.0.14”

  1. Gabriel napísal:

    Dobry den.Ja mam win.Vista a mne mozilla 3.5.3 nefunguje dobre.Doteraz mi to islo perfektne.Dos je pomala a ked sa odhlasim a vypnem net tak potom sa neviem opetovnym kliknutim na ikonu dostat na net.Napise mi ze treba restartovat sistem alebo je uz mozilla spustena.Pritom je vsetko vypnute.Dakujem.

  2. Dusan napísal:

    to urobilo aj mne vcera. proste kliknem na ikonku a vypise ze firefox sa musi restarnut alebo neopoveda. tak restartnem PC a stale do okola to pise. aj som skusal na novo nahrat a zadni vysledok

Komentáre sú uzavreté.