Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Nové aktualizácie Firefoxu: 3.5.2 a 3.0.13

Firefox - logoMozilla dnes aktualizovala obidve podporované generácie svojho internetového prehliadača. Firefox 3 sa dočkal mimoriadnej aktualizácie na verziu 3.0.13, ktorá opravuje hlavne bezpečnostné problémy prezentované na konferencii BlackHat & Defcon zameranej na bezpečnosť. Plánovaná aktualizácia Firefoxu 3.5 na verziu 3.5.2 takisto obsahuje opravy pre prezentované bezpečnostné problémy, okrem toho opravuje napríklad nesprávne zobrazovanie obrázkov s ICC profilmi na niektorých kvalitnejších monitoroch. Kompletný zoznam zmien nájdete v slovenských poznámkach k vydaniu verzie 3.5.2 aj 3.0.13.

Kde nájdem nové verzie?

Obidve verzie sú dostupné cez zabudovaný aktualizačný mechanizmus prehliadača, kompletné slovenské inštalačné balíky si môžete prevziať aj na našej stránke.

Verzia 3.0.13:

Verzia 3.5.2:

Ostatné jazykové verzie nájdete na stránke mozilla.com.

12 komentárov k príspevku “Nové aktualizácie Firefoxu: 3.5.2 a 3.0.13”

  1. Martin London napísal:

    mne pripada cela tato verzia 3.x uplne vadna a predcasne vydana. Napriklad teraz 3.5.2 update. V menu Help mam po downloade 3.5.2 moznost Apply Downloaded Update Now. Ked na to kliknem, mam moznost Restart, no FF sa iba vypne. Ked ho rucne nastartujem, opat mam len moznost Apply Downloaded Update Now v menu Help a tak dokola. Esteze mam k dispozicii webkitove blesky Google Chrome 2 a Safari 4, pretoze FF je pokazeny projekt, cim vyssia verzia, tym horsie…

  2. lelol napísal:

    Pre M.L.
    ” pretoze FF je pokazeny projekt, cim vyssia verzia, tym horsie…”, stačí používať to čo funguje, napríklad aj tie blesky. Mne napríklad po update autorestart bez problémov. Nie vždy je chyba na strane programu.

  3. Lukáš Koškár napísal:

    Každý program má chyby, bezchybný program neexistuje a existovať nikdy nebude. Tieto chyby, ktoré popisujete, nemusia byť chybami samotného Firefoxu, keďže sa na to nikto nesťažuje, ale môže ich spôsobovať niektoré rozšírenie. Ja som mal tiež problémy po prejdení na verziu 3.5 s panelom kariet a chyba bola v rozšírení TabMix Plus.

  4. Martin London napísal:

    restartoval som pocitac a uz sa to same po starte Windows nainstalovalo 🙂

  5. lelol napísal:

    “restartoval som pocitac a uz sa to same po starte Windows nainstalovalo :)”..
    a čo, tá úplne vadná predčasne vyydaná verzia?
    Ešte že vo Win, je to tak fajn, že samé sa to zvykne…. pokafrať aj opraviť

  6. Dusan napísal:

    mna by len zaujimalo preco sa na tomto new Firefoxu zablokuje prave tlacidlo na miske pre kopirovanie. nevietoto opravit alebo ste to pokfrali

  7. MaofKO napísal:

    mne pravé tlačítko funguje vždy a všade

  8. JozeFo napísal:

    Ja a mnoho inych uzivatelov FF 3.X (v nadeji, ze zistim ako to opravit som googloval a je toho plny net stazujucich sa pouzivatelov)
    mame problem, ze FF 3.X zacne zaberat velke mnozstvo CPU, u mna az 99 a totalne vytazi disk co ma za nasledok, ze zamrzne a je potrebne ho ukoncit cez task manager-a.

    Viete ako to fixnut?

  9. MaofKO napísal:

    neviem ja som nikdy so sériou 3.x takýto problém nemal, a ani ten s tým nefunkčným pravým tlačítkom. Ja som mal vždy problém len s dlhým spúšťaním sa

  10. svkkarol napísal:

    Neviem preco, ale facebook mi nefunguje… Moze to byt z toho, ze som instaloval novy firefox?

  11. robo napísal:

    Pri ukonceni firefoxu stale bezi na pozadi.Az pri manualnom ukonceni spustenych programov sa da znovu nastartovat

  12. miso1999 napísal:

    Ja mám nasledujúci problém: Pri sťahovaní veľa súborov naraz mi firefox zamrzne a nejde ani ukončiť cez správcu úloh.

Komentáre sú uzavreté.