Aktuálne verzie
pre Windows

Kanály RSS

Články: RSS / Atom
Články Mozilla.cz: RSS
Komentáre: RSS / Atom
Fórum: Atom

Vyšiel Songbird 1.1

Tvorcovia multimediálneho prehrávača Songbird sprístupnili jeho novú verziu 1.1.
Medzi novinkami nájdete zjednodušenú správu obalov albumov, ktoré si teraz jedným kliknutím vyhľadáte z prostredia Songbirdu. Pribudlo aj takzvané “sledovanie priečinkov”, ktoré zabezpečuje, aby bola vaša knižnica vždy aktuálna. Vylepšené boli aj možnosti zoraďovania skladieb v samotnej knižnici.


Autori zapracovali aj na stabilite a náročnosti Songbirdu, z čoho vyplýva zredukovanie vyťaženia pamäte až o 40% pri veľkých knižniciach a zníženie vyťaženia procesora pri prehrávaní až o polovicu. Opravené boli aj úniky pamäte pri prehrávaní a niekoľko chýb spôsobujúcich pády samotnej aplikácie. Pre používateľov operačného systému Mac OS tvorcovia Songbirdu znížili veľkosť inštalačného balíka o 45%. Kompletný zoznam zmien nájdete v poznámkach k vydaniu
Songbird 1.1 si môžete prevziať na našej stránke venovanej Songbirdu alebo na jeho oficiálnej stránke. Slovenský preklad je dostupný prostredníctvom rozšírenia, ktoré si môžete prevziať po nainštalovaní Songbirdu.

3 komentáre k príspevku “Vyšiel Songbird 1.1”

  1. miso napísal:

    Vyhral wmp 11.

  2. Lukáš Koškár napísal:

    No to vidíme, ale priamy konkurent k Songbirdu je iTunes. A oproti nemu si nový Songbird počína celkom slušne. A na tom grafe je znázornená aj zmena k lepšiemu oproti staršej verzii.

  3. miso napísal:

    Podľa mňa je itunes taký výrus.

Komentáre sú uzavreté.